Martine van Leeuwen

In mijn werk als verpleegkundige heeft de patiënt altijd centraal gestaan. Zorg in de breedste zin van het woord, met de aandacht waar de patiënt op dat moment behoeft aan heeft. 

Tijd is in de verpleging een kostbaar goed geworden en ik ben dan ook heel blij dat ik het in mijn eigen praktijk op mijn manier mag doen: met tijd en aandacht!

Gespecialiseerd in hormonen

Ik ben een verpleegkundige met een aanvullende opleiding in ‘vrouwen en hormonen’. In mijn praktijk geef ik vrouwen informatie, advies en begeleiding op het gebied van hun hormonen. Je kunt daarbij denken aan de overgang en overgangsklachten, (moeite met) zwanger worden, anticonceptie, borstkanker, menstruatieproblemen, slecht slapen, vermoeidheid. Ik ben zelf ook vrouw en ik neem alle tijd voor je. Maak dus eens een afspraak voor een persoonlijk advies en blijf niet langer met je problemen en vragen rondlopen. Ik ben er speciaal voor jou!

Tijdens de consulten is veel tijd voor persoonlijke aandacht en krijg je een deskundig advies op maat. Hormonale klachten zijn niet leeftijdsgebonden, maar ze komen voor in alle leeftijdscategorieën.
Mede door mijn eigen ervaringen op het gebied van IVF, DCIS en hormonale veranderingen en omdat ik zelf ook vrouw ben kan ik me verplaatsen in wat er bij een vrouw op deze gebieden kan spelen.

(on)vruchtbaarheid – IVF /ICSI/IUI

Door mijn eigen ervaringen op het gebied van ivf besteed ik veel aandacht aan deze soms zeer stressvolle periode in het leven. Als zwanger worden op zich laat wachten kan dat veel stress met zich meebrengen. Het thema kan je leven ongewild behoorlijk gaan beheersen. “Ik help mensen hun balans terug te vinden in deze achtbaan van emoties, de brei aan goed bedoelde tips & informatie en de druk van eventuele medische behandelingen.”

Stress en ademhalingsklachten

Er wordt veel van ze gevraagd, maar vrouwen vragen ook veel van zichzelf. Stress geeft beduidend meer klachten. Ik maak vrouwen bewust van meer persoonlijke aandacht en tijd voor zichzelf. Vrouwen zijn erbij gebaat om beter hun grenzen te leren bepalen. Je eigen stukje privé tijd groter maken noem ik dat. En dat werkt echt!

Mede met behulp van yoga en ademhalingstechnieken kan ik je leren om stressvolle situaties beter het hoofd te kunnen bieden.

Menu